Novosti

Nove protuprovalne centrale

Listopad 10, 2014

Četiri nove protuprovalne centrale u rasponu kapaciteta 16-128 zona osiguravaju pouzdanost nizu instalacija sigurnosnih sustava u najzahtijevnijim aplikacijama. Ovi paneli u potpunosti se integriraju s velikim izborom PowerG uređaja koji se odlikuju jednostavnošću instalacije i pouzdanom radu. Širok raspon uređaja koristi najinovativnije tehnologije fokusirajući se na praktičnost, svestranost i vrhunske sposobnosti koje 2-smjerna bežična PowerG tehnologija nudi. PowerSeries Neo uređaji zahtijevaju minimalno vrijeme montaže, čime se olakšavaju instalacije uređaja pogotovo u teško dostupnim područjima. Široka paleta uređaja uključuje PowerG detektore pokreta, magnetne kontakte, bežične ključeve i druge sigurnosne uređaje kao što su detektori ugljičnog monoksida, dimni detektori, i sl. Dizajnirani su da budu proširivi za buduće potrebe, sa širokim izborom dostupnih uređaja i pratećih programa za daljinsko upravljanje. Softverski paket prati podršku inovativnih karakteristika kao što su provjera alarma i udaljena dijagnostike.

Veliki izbor tipkovnica

Listopad 08, 2014

Veliki izbor tipkovnica dizajniran posebno za jednostavnost korisnicima. Mogućnost odabira više jezika, uključujući i hrvatski.

PowerSeries Neo bežične tipkovnice su primarno korisničko sučelje ovog revolucionarnog hibridnog sustava. U skladu s PowerSeries Neo sustavima koji omogućuju široki spektar rješenja, PowerSeries Neo tipkovnice su dostupne u velikom broju opcija kao rješenje za bilo koju vrstu instalacija. Izbor opcija je širok, od modela sa zaslonom osjetljivim na dodir, do klasičnih modela prilagođenih svim korisnicima. Dostupne su u različitim opcijama prikaza, sve do PowerG modela bežičnih tipkovnica kao i modeli s ugrađenim primopredajnicima. Zajednički nazivnik su jednostavnost instalacije, jednostavno programiranje i user-friendly sučelje.

Power-G uređaji

Rujan 27, 2014

Sa novom serijom PowerG- uređaja omogućena je jednostavna i laka instalacija.

Širok raspon uređaja koristi najinovativnije tehnologije povećavajući praktičnost, svestranost i vrhunske mogućnosti koja 2-smjerna bežična PowerG tehnologija nudi. PowerSeries Neo uređaji zahtijevaju minimalno vrijeme montaže zbog manje elektroinstalacijskih radova, čime se omogućuje momentalna instalacija uređaja čak i u najzahtjevnijim područjima. Široka paleta uređaja uključuje PowerG detektore pokreta, magnetne kontakte, bežične ključeve i razne druge sigurnosne uređaje. Dizajniran je tako da je prilagođen budućim potrebama, uz širok izbor dostupnih uređaja i periferije. Iznimno opsežan paket daljinskih usluga uz softverski paket sa podrškom inovativnih rješenja, vodeća je značajka ovih uređaja, kao što su alarm provjere i udaljene dijagnostike.

PowerSeries Neo Komunikator

Rujan 20, 2014

PowerSeries Neo daje vam mogućnosti za vrhunsku pouzdanost komunikacija.

Fleksibilne komunikacije su preduvjet za sustav kao što je PowerSeries Neo. Kako tradicionalne telefonske linije postaju sve rjeđe i sve se više korisnika odlučuje za VoIP ili mobitel, PowerSeries Neo nudi opcionalne klasične i / ili IP komunikacijske metode koje pokrivaju širok raspon potreba instalacije. Kada ste povezani s bilo kojom PowerSeries Neo centralom, alarmno izvješćivanje može se kombinirati kroz javnu telefonsku mrežu (PSTN), i / ili IP kanala. Za postrojenja u kojima nema telefonske linije , klasični i / ili IP komunikatori osiguravaju visoku brzinu, pouzdan i siguran prijenos alarmnih komunikacijskih kanala, zadržavajući sposobnost SIGURNOSTI uz dodatne usluge kao što su RMR verifikaciju alarma.

"PowerG 2-way" bežična komunikacija

Rujan 18, 2014

Power Sadržana "PowerG 2-way" bežična komunikacija, kod PowerSeries Neo serije je revolucionarna tehnologija koja čini jezgru line-up karakteristika, dizajniranih za smanjenje operativnih troškova, a pruža vrhunsku pouzdanost za krajnje korisnike.

Višekanalna tehnologija frekvencije raspršenog spektra omogućuje sustavu da izabere između bežičnih frekvencijskih kanala kako bi se osigurao nesmetan prijenos komunikacije između uređaja i upravljačkog panela.

Prilagodljivi prijenos snage omogućuje i do osam godina trajanost baterije za uređaje i periferije u sustavu, smanjujući troškove potrebne za zamjenu baterija.

Visoki rasponi prijenosa omogućuju uređajima pouzdanu komunikaciju u dometu do 2 km optičke vidljivosti, dakle smanjuje se trošak ugradnje dodatnih repetitora i servisa većih prostorija.

TDMA sinkronizirana komunikacijska tehnologija sprečava mogućnost preklapanja i sudaranja kanala u različitim terminima, čime se omogućuje povećanu količinu prijenosa podataka i osigurava da su uređaji u stanju sigurno komunicirati.

128 bitna AES enkripcija nudi iznimno visoku razinu zaštite od alata za analizu i digitalne napade.

...
PowerSeries Neo je iznimno fleksibilna platforma koja koristi inovativne verifikacije alarmnih događaja kao što su vizualne provjere. Svrha je otkrivanje lažnih alarma radi smanjenja operativnih troškova , a pruža vrhunsku pouzdanost za krajnje korisnike.

Vizualna provjera
PowerSeries Neo nudi najsofisticiranija rješenja vizualne verifikacije putem strateški instaliranih PIR fotoaparata koji se aktiviraju u trenutku kada se aktivira alarm.

Audio Provjera
PowerSeries Neo koristi zvučni alarm za verifikaciju putem ugrađenih mikrofona koji, kada se aktivira alarm, omogućuje zvučnu provjeru sustava i slušanje zvukova unutar prostora kako bi se bolje procijenila situacija. Ako su stanari unutar objekta može se kontaktirati putem ugrađenih zvučnika za potvrdu valjanosti alarma.

Sigurnosna Provjera
Na temelju određenih kriterija, PowerSeries Neo centrala je u stanju inteligentno pratiti povezane uređaje, za učinkovito razlikovanje stvarnih od lažnih alarmnih događaja. Dovoljan je slijed događaja, koje alarmna centrala prepozna i zaključi da je riječ o stvarnom događaju i pošalje nadzornom centru hitnu obavijest o provjerenom događaju.

Osnivanje tvrtke

Travanj 29, 2010

29.4.2010. godine osnovana je tvrtka PRODAJA DSC d.o.o. Zagreb.

Prodaja DSC d.o.o. je ovlašteni uvoznik i zastupnik tvrtke DSC (Digital Security Controls) i tvrtka pridruženih ovom renomiranom proizvođaču u okviru Tyco grupe među kojima su Bentel, Sur Gard, Kantech i drugi.

Više informacija o DSC-u možete pronaći na našoj stranici