O Nama

Ukratko od početka do danas!

Od 2010 - 2014

Prodaja DSC d.o.o. je ovlašteni uvoznik i zastupnik proizvođača DSC (Digital Security Controls) i drugih tvrtki pridruženih ovom proizvođaču u okviru Tyco grupacije među kojima su Bentel, Sur Gard, Kantech i drugi.

Nudimo kvalitetne i pouzdane sustave tehničke zaštite, za što je neophodna dobra suradnja tvrtki koje se bave proizvodnjom alarmnih i nadzornih sustava, uvozom, distribucijom, projektiranjem, instaliranjem i programiranjem te puštanjem u rad uz obuku korisnika.

Dobro razumijemo naše mjesto i ulogu, te kao uvoznik i distributer DSC proizvoda za Hrvatsku razvijamo jedinstvenu mrežu sa profesionalnim tvrtkama koje se bave sustavima tehničke zaštite. Naš cilj je korisnicima DSC proizvoda osigurati visoku kvalitetu usluga i podrške uz pristupačne cijene.

Distributeri i instalateri mogu biti sigurni da ulaskom u naš lanac postaju dio čvrste karike u kome je zadovoljstvo Kupaca kao i naša konkurentnost na tržištu u prvom planu.

Dostupnost i povoljne cijene su iznimno važni u poslovanju sigurnosnim sustavima. To su principi do kojih držimo i koji garantiraju zainteresiranim tvrtkama da u nama mogu imati pouzdanog i ozbiljnog partnera.

Od 2014 -

Idući u korak sa vremenom i prateći trendove modernog poslovanja, od 01.07.2014 godine osnivamo CALL CENTAR Zagreb koji pruža sve informacije potrebne za poslovanje. Mislimo da je osobni razgovor jednostavniji od web-shopova, koji ne mogu savjetovati, niti predložiti zamjenski artikal. Lakše je dobiti informaciju da li su neki djelovi sustava kompatibilni. Kod većih narudžbi moguća je djelomična isporuka, čime se dobija na vremenu, i organizaciji ugradnje. Tu je Call Centar izuzetno značajan.

Uskoro puštamo i web-shop

Skladište je locirano u Splitu, čime postižemo bolju cijenu kod zbirnog uvoza i transporta. Za sve ozbiljne kupce, koji planiraju potrebe - to je mogućnost dobave robe po najpovoljnijim uvjetima. Isporuka kurirskom službom u roku 24 sata (osim u dane praznika ili vikenda). Tehnička podrška u okviru radnog vremena. Servis zagarantiran. Dostupnost u svakom trenutku!

Sve su to značajke do kojih držimo.
Trudimo se profesionalno obavljati svoj posao. I drago nam je da smo već prepoznati kao kvalitetan partner u mnogim tvrtkama.